tv műsor

Tévézzünk együtt!

Ha visszagondolunk a múltba, akkor bizony volt idő, amikor a tv műsor csupán 1-2 csatornán, válogatás nélküli közösségnek szólt. Néztük, ami ment, választási lehetőségünk nem igazán volt.

Mára mindenki a bőség zavarában szenved. Kapcsolgatjuk a csatornákat, ami teljes kavalkádban önti ránk tartalmait. Míg korábban egyértelmű volt a közös tévézés lehetősége, addig ma csak járkálunk a tévé környékén és időnként lessük, mondanak -e benne valami figyelemre méltót. Legtöbbször háttérzaj jön a tv készülékből, ami a szórakoztatástól, információátadástól igen messze van.

Avagy megragadjuk a távirányítót és nyomkodjuk, míg el nem kopik az ujjunk, hátha találunk valami érdemlegeset. Aztán egy idő után megunjuk és unottan időzünk egy olyan műsoron, ami kevésbé tetszik.

A megoldás pedig teljesen kézenfekvő és nem csak jó programot, hanem közös időtöltést is ígér. Akár az RTL klub műsor, akár egy más adó programjában találhatunk ízlésünknek megfelelő adást az online tv műsor segítségével. Ha közösen keresünk valami jó filmet, szórakoztató műsort, vagy ismeretterjesztő sorozatot, akkor bizonyára közösen is tévézhetünk. Először még nem lesz könnyű dolgunk, de idővel megismerjük egy más ízlését és gyorsan összecsiszolódunk. A közös időtöltés pedig közös élmény, ami összetartja, erősíti a kapcsolatokat.

Böngésszük át az interneten a TV Mustra rendszerezett programjait és változtassuk tudatosra tévézési szokásainkat. Az odafigyelés megtérül, hiszen a felejthetetlen filmek utáni családi beszélgetések értéke óriási.

Az online műsorkeresőn még olyan is megtörténhet, amire nem is számítunk, például rátalálunk egy olyan csatornára, amiről eddig nem is hallottunk, vagy régen elfelejtett kedvenc sorozatunk, szeretett mesefilmünk ismétlésére akadunk.

Akár új hobbit is jelenthet egy barkács műsor, lakberendező magazin, vagy a háziállatok gondozásával-nevelésével foglalkozó adás.

Ilyenkor az sem baj, ha egyedül szögezzük magunkat a fotelhez, lényeg, hogy jól szórakozzunk!