Étterem

Nagyon fontos számunka a hagyomány és a minőség. Éppen ezért kéthetente változó étlapunk gerincét a tradicionális magyar ételek adják, melyek kizárólag szelektált alapanyagokból készülnek. Ami kicsit megfűszerezi és modern felfogásban világít rá ezekre a receptekre, az nem más, mint a konyhafőnökünk alázata és szakmai tudása.

Felkerestük a helyi és környékbeli termelőket, hogy valóban a dánszentmiklósi ízeket tudjuk a tányérokon megmutatni. Elsősorban szállóvendégeink számára biztosítunk félpanziós étkezést, de ajtónk nyitva áll az erre kirándulók számára is. Szabad kapacitásunk függvényében szerdától szombatig előre egyeztetett időpontokban van erre lehetőség.

Asztalfoglalás: +36 70 967 62 51, info@hotelbotanica.hu

Reggeli

Gazdag és stílusos büféreggelit kínálunk minden szobafoglaláshoz

Télen az emeleti reggelizőhelyiségben, nyáron az étteremben és a teraszon szolgáljuk fel. Különös gondot fordítunk a helyi alapanyagok használatára, helyben, frissen készülő és gazdag villásreggeli kínálatra.

Vásároljuk hozzá a Szélpatkoló Sajtolda kecskesajtjait, Mizsei sajtokat, Szegedi féle húskészítményeket.

Magunk készítjük a különböző zöldséges rántottákat, frittatát, croque monsieurt, amerikai palacsintát, grillsajtot, grillezett zöldségeket, lekvárokat.

Speciality kávé

Kávéinkat a legismertebb hazai, újhullámos budapesti kávépörkölőtől szerezzük be. A Casino mocca kávéi friss szüretből származó, karakteres ízű, odafigyeléssel termesztett, szüretelt és pörkölt tételek. Az ország vezető újhullámos pörkölőjeként fő céljuk a különböző termőterületek és fajták ízeiben rejlő sokszínűség bemutatása.

adminGasztronómia