Étterem

Helyi alapanyagokra épített, tradíciókon alapuló, de mai felfogásban és megjelenésben készített ételekkel várja vendégeit. Éttermünk a la carte étlappal péntek vacsora, szombat ebéd és vacsora, vasárnap ebédidőben működik.

Nyári szezonban minden nap egy vacsoramenüvel áll a vendégek rendelkezésére.

Csoportoknak, cégeknek igény szerint teljes ellátást biztosítunk. Kisebb rendezvényeken, esküvőkön degusztációs menüt is felszolgálunk, megfelelő borválogatással.

Reggeli

Gazdag és stílusos büféreggelit kínálunk minden szobafoglaláshoz

Télen az emeleti reggelizőhelyiségben, nyáron az étteremben és a teraszon szolgáljuk fel. Különös gondot fordítunk a helyi alapanyagok használatára, helyben, frissen készülő és gazdag villásreggeli kínálatra.

Vásároljuk hozzá a Szélpatkoló Sajtolda kecskesajtjait, Mizsei sajtokat, Szegedi féle húskészítményeket.

Magunk készítjük a különböző zöldséges rántottákat, frittatát, croque monsieurt, amerikai palacsintát, grillsajtot, grillezett zöldségeket, lekvárokat.

Speciality kávé

Kávéinkat a legismertebb hazai, újhullámos budapesti kávépörkölőtől szerezzük be. A Casino mocca kávéi friss szüretből származó, karakteres ízű, odafigyeléssel termesztett, szüretelt és pörkölt tételek. Az ország vezető újhullámos pörkölőjeként fő céljuk a különböző termőterületek és fajták ízeiben rejlő sokszínűség bemutatása.

adminGasztronómia